MladáBoleslavDnes.cz
MladáBoleslavDnes.cz » Monitor zpráv » Sportovní zprávy z regionu » Boleslavský deník - sport

Sportovní zprávy z regionu

Boleslavský deník - sport Zdroj: Boleslavský deník - sport |

Fotbalové menu: V Chotětově druhý s prvním, jeden z lídrů míří i do Bousova

19. 4. 2024 | Kola všech fotbalových soutěží se už točí na plné obrátky a fanoušci tak mají o víkendu z čeho vybírat. Zde je nabídka utkání hraných na Boleslavsku.

Program MS v hokeji 2024: Kdy půjdou do boje Češi a kompletní rozpis turnaje

19. 4. 2024 | Hokejová horečka stoupá. Češi se třesou na květnové mistrovství světa v Praze a Ostravě. Světový šampionát se vrací do srdce Evropy po devíti letech a fanoušci národního týmu věří v medaili. Jaký je program MS v Česku a kdy hrají Češi? Deník přináší kompletní rozpis zápasů turnaje.

Rejšice v poháru končí. Lídra soutěže podruhé zaskočit nedokázaly

18. 4. 2024 | V jarních mistrácích zatím jako jediní sebrali Rapidu Psáry body, v pohárové „odvetě“ si ale fotbalisté Rejšic mohli nechat o nedávné remíze leda zdát. Jeden z lídrů jejich skupiny I. A třídy postoupil mezi čtyři nejlepší týmy Demi sport – Poháru SKFS po výsledku 4:0.

Vyšší soutěž byla motivací, přiznává Kadlec. S Benátkami chce hrát aktivní hokej

18. 4. 2024 | V loňském roce se Benátky nad Jizerou do druholigového play-off ještě neprobojovaly, letos ale vyhrály nadstavbu B a ve vyřazovacích bojích dokázaly přejít přes Ústí nad Labem. V příští sezoně se středočeský klub pokusí výsledek ještě vylepšit pod vedením nového trenéra. „Vyšší soutěž na postu hlavního trenéra je tou největší výzvou. Těším se na to,“ říká kouč Jiří Kadlec, který naposledy vedl Kutnou Horu ve středočeském krajském přeboru. ...

Hofmana přivedl k trénování zákaz od doktorů, pomáhají i zkušenosti z Boleslavi

17. 4. 2024 | /OSOBNOST DENÍKU/ S fotbalem v Mnichově Hradišti je odmala spjatý jako hráč a v dospělosti i coby trenér mládeže. Nyní má Tomáš Hofman (39) za sebou premiéru v nové roli. Po Aleši Kohoutovi, pod kterým sám nastupoval a později mu i asistoval, převzal roli trenéra dospělého týmu.

Čerstvě stříbrná Bolka už zbrojí na novou sezonu, přichází finský talent

16. 4. 2024 | Sotva utichlo florbalové superfinále, smutnější z jeho účastníků hlásí první přestupovou bombu. Za Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav bude v příští sezoně nastupovat finský útočník Joakim Lund, který naposledy působil ve švýcarském klubu Waldkirch-St. Gallen. Součástí roční dohody s Bolkou je i roční opce.

Benátky s posilami zastavily Mělník. Chotětov ztratil s posledním a jde na lídra

16. 4. 2024 | /I. B TŘÍDA, OHLASY/ V nejnižší krajské soutěži začíná přituhovat. Ve víkendovém kole dokázal pouze jediný z týmů (Čelákovice) potvrdit roli tabulkového favorita.

První letošní bod. Salač si po operaci dojel v Texasu pro patnácté místo

15. 4. 2024 | Zotavil se po operaci a v Texasu vybojoval první bod do mistrovství světa v kubatůře Moto2. Filip Salač musel po premiérové vystoupení v elitní stáji ELF Marc VDS Racing v úvodním podniku mistrovství světa silničních motocyklů v Kataru na další operaci s pravým předloktím.

Béčko Kosmonos zlomilo černou sérii, Luštěnice urvaly výhru v nastavení

15. 4. 2024 | /I. A TŘÍDA, OHLASY/ Vedoucí gól, neproměněná penalta soupeře a navrch půlhodinová početní výhoda… Nic z toho fotbalistům Dolního Bousova nepomohlo k uhájení třetí příčky. Domácí Bohemia Poděbrady v přímém souboji i v deseti dokonala obrat.

Okresní fotbal: Lídr přeboru napráskal druhému, Březno přepustilo poslední místo

15. 4. 2024 | /FOTOGALERIE/ Utkání dvou průběžně nejlepších týmů okresního přeboru se ještě před přestávkou změnilo v jednoznačnou záležitost.

Krajský přebor: Hradiště vyhrálo pod novým trenérem, Dobříš se odlepila ode dna

15. 4. 2024 | Fotbalové Mnichovo Hradiště zareagovalo na neuspokojivý start jara změnou na trenérském postu a pod vedením nového lodivoda zapsalo přesvědčivé vítězství nad Libiší. Poprvé na jaře se o víkendu radovala také Dobříš, která na hřišti Průhonic vyhrála vysoko 4:0. Ve zbylých zápasech braly po třech bodech Milín, Tochovice, Velim, Sokoleč a Poříčany. Poříčí nad Sázavou se po divokém závěru rozešlo smírně se Sedlčany. ...

Pod novým trenérem předvedli fotbalisté Hradiště kanonádu

15. 4. 2024 | /FOTOGALERIE/ Sedm zápasů bez výhry ukončilo téměř pětileté a povětšinou úspěšné působení trenéra Aleše Kohouta na lavičce fotbalistů Mnichova Hradiště. Ten předloni přivedl MSK do krajského přeboru a úkolem jeho nástupce Tomáše Hofmana je soutěž pro druhé největší město mladoboleslavského okresu zachránit.

Mladá Boleslav zůstala pod vrcholem. Tatran rozhodl o titulu v prodloužení

14. 4. 2024 | /VIDEO, FOTOGALERIE/ Tatran Střešovice porazil v Superfinále Livesport superligy Mladou Boleslav 5:4. Nejúspěšnější český celek tak získal již svůj 18. ligový titul, čímž doplnil po vítězství v domácím i evropském poháru poslední dílek do skládačky tří nejvýznamnějších trofejí sezony. Napínavé finále rozsoudila gólová akce v prodloužení, kdy z otočky rozhodl Tomáš Hanák.

Odplata za podzim vyšla. Benátky dokonaly obrat ve druhém poločase

14. 4. 2024 | /VIDEO, FOTOGALERIE/ Pražské Spoje byly jedním ze tří týmů, se kterými benátečtí fotbalisté na podzim ztratili body. Bezbranková remíza z benátecké půdy vztyčila varovný prst také před odvetou. Na své půdě Spoje Benátkám cestu ke třem bodům rozhodně neusnadnily. Díky proměněné penaltě Miskoviče se dokonce dostaly do vedení. Brzy nato ale vyrovnal Macek a druhá půle už byla pod taktovkou svěřenců trenéra Staňka. Ti vstřelili dvě branky, otočili stav na svoji stranu a po zásluze si z hlavního měst ...

Dobrovici nejlepší jarní výkon body nepřinesl, zklamané doma i Kosmonosy

14. 4. 2024 | /FOTOGALERIE/ Shodným výsledkem 1:2 ztratili sobotní domácí zápasy v divizi C fotbalisté Kosmonos i Dobrovice.

Fotbalisté Řepova trefovali pouze tyče. Vyhrál horší tým, uznal trenér Bakova

14. 4. 2024 | /FOTOGALERIE/ Důležité záchranářské body vydřeli fotbalisté Bakova v okresním derby s Řepovem, které rozhodla standardní situace uprostřed prvního poločasu. Po rohovém kopu Bakova hlavičkoval přesně zkušený obránce Jan Kvapil a více branek již nepadlo.

Porážka po šesti kolech. Sérii Boleslavi ukončil její bývalý hráč

13. 4. 2024 | Šest zápasů neporažení fotbalisté Mladé Boleslavi doma zklamali a stejně jako na podzim ve vzájemném zápase nestačili na Teplice, když všechny góly padly až v závěrečné čtvrtině zápasu.

Reprezentant Kušej nepomohl. Juniorku v Kolíně srazila standardní situace

13. 4. 2024 | /FOTOGALERIE, VIDEO/ Nebyl to festival velkých šancí, ale fotbalistům Kolína stačil jeden moment, aby zápas 22. kola ČFL B rozhodli ve svůj prospěch. Díky tomu porazili na vlastním hřišti Mladou Boleslav B 1:0.

Výsledkový servis: Jak si o víkendu vedl váš oblíbený fotbalový tým?

13. 4. 2024 | Na jednom místě a přehledně i se střelci branek přinášíme výsledky víkendových zápasů fotbalových soutěží dospělých od ligy po IV. třídu.

V Plaňanech bez rozhodčích. Stojím za nimi, vzkázal šéf krajského fotbalu

13. 4. 2024 | Až v nedělním utkání nastoupí fotbalisté Plaňan proti Jíkvi, bude to bez rozhodčích delegovaných středočeským svazem. Jeho vedení o tom informovalo na svém webu. Důvod? Trojice sudích se podle informací svazu rozhodla „bojkotem“ zápasu podpořit svého kolegu, kterého právě trenér Plaňan po minulém kole nařkl z ovlivnění zápasu a zároveň i zlehčoval jeho fyzické napadení jedním z hráčů celku z Kolínska. ...



Zpravodajství MladáBoleslavDnes.cz

V loňském roce zaplatila VZP za léčbu hemofilie téměř miliardu korun

Hemofilie je vzácné dědičné onemocnění, které se projevuje poruchou srážlivosti krve. Vloni se s ním léčilo 1326 klientů VZP (dvakrát více mužů). Léčba hemofilie patří k těm nejnákladnějším, VZP za ni v loňském roce zaplatila rekordních 989 milionů ...

Přestavba mimoúrovňové křižovatky Kosmonosy postoupila do středního dělícího pásu dálnice D10

Komplexní přestavba mimoúrovňové křižovatky Kosmonosy na dálnici D10 v km 46 pokračuje další fází. V těchto dnech se práce rozjely také ve středním dě ...

Škoda Superb nyní dostupná s dalšími pohonnými jednotkami včetně nového plug-in hybridu

Mladá Boleslav - Čtvrtá generace modelu Superb vstupuje na český trh v dalších variantách. Nabídku motorizací obohacuje výkonný zážehový motor 2,0 TSI ...

Nová aplikace MyŠkoda spojuje několik nových funkcí v jedné aplikaci pro lepší zákaznický zážitek

Mladá Boleslav - Aktualizovaná aplikace MyŠkoda nyní slouží jako jednotná platforma pro majitele všech současných kompatibilních modelů Škoda. Nabízí ...

Všejanská spojka zrychlí spojení mezi Prahou a Mladou Boleslaví

Správa železnic vybrala projektanta takzvané Všejanské spojky, která propojí Milovice s tratí z Nymburka do Mladé Boleslavi. Zhotovitelem projektové d ...



Pátek 19.4.2024
Středočeský kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes