MladáBoleslavDnes.cz
MladáBoleslavDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Muzejní noc na hradě / Mladá Boleslav

Kdy:
Pátek 17.05.2019 od 19:00 hod
Kde:
Muzeum Mladoboleslavska - hrad, Mladá Boleslav
Sdílet:

Muzejní noc bude zahájena v 19 hodin výstřelem z děla z roku 1866, a ponese se zejména duchu detektivek a autentických kriminálních případů z Mladoboleslavska.
Na kriminalistické stezce si návštěvníci mohou vyzkoušet svůj postřeh, úsudek, kriminalistické techniky, a také shlédnout výstavu Četnické historky mapující zajímavé kriminální příběhy z regionu Mladoboleslavska. Možná potkáte četníky v uniformách, kteří jakoby vystoupili z minulých dob.
Ve 20 hodin se uskuteční recitál populárního písničkáře Jana Buriana, kterým vzpomeneme výročí 30 let od Sametové revoluce 1989.
V průběhu celého večera a noci budou přístupny všechny stávající expozice a výstavy. Například Pověsti z Mladoboleslavska, výstava o lidovém kroji v netradičních souvislostech či nepřehlédnutelní sochaři Jelínkové z Kosmonos.
Otevřeno bude také hradní sklepení, kde bude možné nahlédnout do tajemství hradů a zámků vystavěných podél toku řeky Jizery.
Pro nejmenší je přichystán zábavně poučný program, kteří se prostřednictvím nezapomenutelných románů Eduarda Štorcha podívají do časů lovců mamutů.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



61,218023300171