MladáBoleslavDnes.cz
MladáBoleslavDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Mladoboleslavská muzejní noc ve ŠKODA muzeu

Kdy:
Pátek 18.05.2018 od 19:00 hod
Kde:
Škoda Muzeum, tř. Václava Klementa 294, Mladá Boleslav
Sdílet:

ŠKODA Muzeum se jako každý rok zúčastní Mladoboleslavské Muzejní noci, v pátek 18. května od 19 hod. Vstup zdarma!
Tešte se na již tradiční noční prohlídky výrobních provozů automobilky ŠKODA AUTO v časech od 19 a 20:30 hodin (registrace nutná od 18 hodin ve vestibulu muzea, pro starší 10 let). Během exkurze návštěvníci uvidí dvě výrobní haly.
Volně přístupná bude i stálá expozice muzea a depozitář prototypů a sportovních vozů značky ŠKODA. Na sále Laurin & Klement Forum se představí zástupci segmentu SUV značky ŠKODA.
Návštěvníci si budou moci nejen detailně prohlédnout nejnovější modely vozů značky ŠKODA - KODIAQ a KAROQ, ale i budou do nich moci i nasednout. Krystalický design vozů ŠKODA návštěvníci uvidí v praxi v brusičské dílně PRECIOSA a výstavu vozů doplní i akrobatická vystoupení.
Pro děti bude připraven dětský koutek, workshop a výtvarná dílna, kde si děti budou moci vybarvit a odnést batůžek KODIAQ. Za příznivého počasí si budou moci děti i dospělí zajezdit šlapacími autíčky na parkovišti před muzeem, kde budou opět vystaveny vybrané historické vozy ze sbírky muzea.

Návštěvníci mladoboleslavské muzejní noci se mohou svézt historickými autobusy ŠKODA 706 RO a ŠKODA 706 RTO po trase ŠKODA Muzeum - Staroměstské náměstí - Letecké muzeum a v opačném směru v půlhodinových intervalech od 19 do 23:30 hodin. Cena jízdného je 20 Kč.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



31,949996948242