MladáBoleslavDnes.cz
MladáBoleslavDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

BURNING STREETS (USA) / BERLIN BLACKOUTS (DE) / CIRGUZ (CZ) - Mnichovo Hradiště

Kdy:
Pátek 10.07.2015 od 18:00 hod
Kde:
areál Vostrov open air klub, Mnichovo Hradiště
Pořadatel:
Sdílet:

Podařila se nám další skvělá věc a letos na Vostrově přivítáme další světové kapely.

BURNING STREETS (Boston/USA) - Silné melodie a refrény to jsou právě Burning Streets, inspiraci hledající u kapel jako Against Me!, Bouncing Souls, Hot Water Music a The Clash v neposlední řadě. Kapela navazuje na odkaz dalších skvělých bostonských partiček - Street Dogs, Dropkick Murphys, Big D and the Kids Table a dalších. Od roku 2007, kdy se tahle partička zformovala, spatřila světlo světa dvě alba - v roce 2009 "Is it in Black and White?" a o dva roky později "Sit Still", které vyšly na slavných labelech Sailors Grave Records (US) / I Hate People Records (EU).
Co je ale nejdůležitější, tahle banda se snaží svojí muziku šířit především skrze živý hraní a proto jsou její koncerty nadupaný energií a za koule chytí každýho, kdo jen projde kolem!!!

BERLIN BLACKOUTS (Berlin/DE) - jsou další peckou tohoto večera. Ve stopách toho nejlepšího, co dala berlínská punkrocková scéna světu, se vydávají Berlin Blackouts a s nima i vy!

CIRGUZ (Mělník/CZ) - Čtyřčlenná partička z Mělníka si jede svůj špinavej a neučesanej punkrock s takovym zápalem, že si toho všimli až za oceánem a slavnej sanfranciskej label Pirates Press Records jim vydal desku. Ne moc našich kapel se něčím takovým může pochlubit.

Vstupné: 150,-Kč

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



61,248064041138